Vanaf nu ook lunchen bij De Gouden Leeuw. Alle gasten kunnen met een gerust hart op 1.5 meter afstand komen genieten.
Vanaf nu ook lunchen bij De Gouden Leeuw. Alle gasten kunnen met een gerust hart op 1.5 meter afstand komen genieten.

Dineren én lunchen bij De Gouden Leeuw

Algemeen 1.510 keer gelezen

VEGHEL | "Wat zijn we blij dat we weer open mogen. Het heeft even geduurd maar we hebben in de tussentijd niet stil gezeten. De Gouden Leeuw is van top tot teen geboend, geschrobd en Corona-proof gemaakt voor dit moment. Maar ook de menukaart en openingstijden zijn gewijzigd", aldus Alex van Rossem, uitbater van De Gouden Leeuw. Nieuw is de mogelijkheid om te lunchen. 

Alex besloot, samen met chefkok Paul en serveersters Julia en Caroline, om per 1 juni naast dineren en borrelen ook een lunchkaart te lanceren. Dat betekent dat de Gouden Leeuw van woensdag tot en met zondag geopend is van 12.00 uur tot 22.00 uur voor zowel lunch als diner. Ook voor een borreltje op het terras ben je van harte welkom. De lunchkaart bestaat uit luxebroodjes, soepen en salades. Alex: "Gasten verwennen zoals je van ons gewend bent. Dus of je nu komt voor een kopje koffie en een lunch of voor een van onze uitgebreide gerechten op de dinerkaart, we doen het allemaal op honderd procent." 

Reserveren
Bij De Gouden Leeuw houden ze zich vanzelfsprekend aan de RIVM-richtlijnen. Het is dan ook verplicht om te reserveren. "We mogen maar 30 personen ontvangen in de brasserie. Ook als je op het terras wil genieten, vragen wij je vooraf te reserveren. Zo ben je altijd verzekerd van een plekje en het brengt rust en overzicht in de tent. Reserveren via info@degoudenleeuwveghel.nl of via 363044. Alle tafels staan 1.5 meter uit elkaar. Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren bij de zuil en vragen wij je de checklist in te vullen die op de tafels ligt. Als je dan lekker zit, geniet dan met volle teugen van je hapje of drankje en het gezelschap om je heen", besluit Alex.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant