Afbeelding

UITpunt en Toerisme Veghel: fotowedstrijd en minibouwdorp

Algemeen 310 keer gelezen

VEGHEL | Het UITpunt en Toerisme Veghel vragen deze twee week aandacht voor twee activiteiten. Een fotowedstrijd en het Mini Bouwdorp.

UITpunt en Toerisme Veghel organiseren samen de fotowedstrijd 'UIT in Huis' waar iedereen woonachtig in Meierijstad aan mee kan doen. Heb jij een creatieve manier gevonden om toch iets leuks te ondernemen in je vrije tijd? Leg dit moment dan vast en deel het met ons.
Wie weet win jij er een van de vijf verrassingspakketten mee. Het UITpunt daagt jullie uit om deze leuke, gekke of gezellige momenten vast te leggen en deze met ons te delen. Dus grijp je mobiel of camera en knip erop los. Je foto(s) kun je mailen naar info@uitpuntveghel.nl onder vermelding van Fotowedstrijd UIT in Huis. Vergeet niet je contactinformatie te vermelden. De foto moet een duidelijke link hebben met toerisme, recreatie of uitgaan. Foto’s kunnen ingestuurd worden tot 30 juni 2020.

Mini Bouwdorp
Bouwdorp Veghel in hout, bouwbedrijf van de Ven en Bouwcenter organiseren dit jaar een minibouwdorp. Kinderen kunnen zich aanmelden via minibouwdorp@gmail.com. Je hoeft alleen aan te geven om hoeveel kinderen het gaat. Maandag 17 augustus kunnen bij Bouwcenter pakketjes hout worden opgehaald tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Kinderen kunnen dan een hutje timmeren ter grootte van een schoenendoos. Daarna mogen de kinderen de hut verven en versieren. Vanaf maandag 24 augustus kunnen de hutjes worden ingeleverd op een nader te bepalen adres. Al die hutjes vormen dan een minibouwdorp.
Deelname aan het minibouwdorp is geheel gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant