Eigenaar Mike Versantvoort staat bij mooi weer op zaterdagen buiten te barbecueën.
Eigenaar Mike Versantvoort staat bij mooi weer op zaterdagen buiten te barbecueën. (Foto: )

De Reiger Horeca: ‘Een nieuwe eigenaar, een nieuwe look’

  •   keer gelezen

ZIJTAART | De Reiger is in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen heeft het restaurant sinds januari een nieuwe eigenaar, ook het interieur is vernieuwd. In maart was De Reiger helemaal klaar met de verbouwing. Echter, het restaurant moest na een paar dagen weer sluiten door de Coronacrisis. Eigenaar Mike Versantvoort is enthousiast om weer aan de slag te gaan.

De Reiger is een echt familiebedrijf. Mike heeft het bedrijf overgenomen van zijn ouders en is er letterlijk mee opgegroeid. “Drie maanden stil zitten was niks voor mij”, vertelt Mike. “We hebben in deze periode daarom ook diverse werkzaamheden uitgevoerd en hebben voorbereidingen getroffen voor als we weer open mochten.” Mike wilde het restaurant meer zijn eigen stijl meegeven en het wat moderner maken. Zo heeft hij bijvoorbeeld de stijl van het terras doorgetrokken naar binnen. “Ik wilde meer sfeer brengen en alles wat hipper maken. Op deze manier kunnen we een grotere doelgroep aanspreken.”

Interessante menu’s 
Mike vindt het wel belangrijk om voor iedereen toegankelijk te blijven. "De Reiger biedt dan ook interessante menu’s aan voor een leuke prijs, zoals een drie gangen keuze menu (25.95 euro) waarbij u uit de gehele menukaart kan kiezen en speciale seniorenmenu’s (19.95 euro). Daarnaast is er iedere maand een nieuw maandmenu en een speciaal vakantiemenu. Woensdagavond kun je onbeperkt vis eten voor een scherpe prijs."


De Reiger is ook een cateringbedrijf voor bedrijven of feestjes. Deze kunnen zij compleet verzorgen, inclusief personeel. Zeker in de huidige anderhalve meter samenleving worden veel gelegenheden thuis gevierd. Daarom biedt De Reiger nu barbecues en buffetten aan vanaf 8 personen.
Mike hoopt dat mensen in deze tijden lokale bedrijven blijven steunen. “Zeker kleine ondernemers hebben dit nodig, ook in de toekomst.”

Maandmenu juni: Tournedos met gamba's en kreeftensaus voor 14.95 euro.

Meer berichten