Afbeelding

Erpse Jacqueline heeft al 5.000 euro opgehaald

Algemeen 952 keer gelezen

ERP | De Erpse Jacqueline heeft in de coronatijd niet stil gezeten. Naast de fulltime zorg van ALS-patiënt Piet, is zij ook een initiatief gestart om geld op te halen voor Stichting Topsport for Life. Daarvoor is met een drone een promotiefilm gemaakt voor de Voetbalshirtweek-actie. 


De buren van Jaqueline waren de inspiratie voor dit initiatief. "Mijn lieve buren organiseerden een fotoshoot voor de Voetbalshirtweek-actie en die inspireerde mij direct om met een drone een promotiefilm te maken voor die Voetbalshirtweek-actie voor Topsport for Life. Met de enorme hulp van RKVV Erp en de professionele bijdrage van Floris Christiaans kregen wij het voor elkaar om in vier dagen tijd van idee tot uitvoering een mooie promotiefilm te vervaardigen", vertelt ze in een persbericht.

Via deze actie wordt er geld opgehaald voor de stichting Topsport for Life, een organisatie die zich inzet voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Zij geven hun gasten ondersteuning door het organiseren van groepsactiviteiten en -reizen, het creëren van contactmomenten met lotgenoten, het vervullen van individuele hartsdromen en het leveren van mentale hulp middels life-coaching. Inmiddels is er bijna 5.000 euro opgehaald. Het doel is om 11.000 euro te bereiken. Jacqueline, ook namens Piet, wil iedereen bedanken voor de donaties en het helpen tot stand brengen van de film. Voor meer informatie, om de film te kijken of om te doneren, ga naar www.topsportforlife.nl/doe-mee-aan-de-voetbalshirtweek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant