Thijs de Langen en Jolanda van den Heuvel van Rabobank  overhandigen namens Interpolis de cheques aan parkmanager Jos van Asten van Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen in Veghel.
Thijs de Langen en Jolanda van den Heuvel van Rabobank overhandigen namens Interpolis de cheques aan parkmanager Jos van Asten van Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen in Veghel.

Rabobank heeft namens Interpolis drie cheques uitgereikt

Zakelijk 1.518 keer gelezen

VEGHEL | Rabobank Uden Veghel heeft namens Interpolis drie cheques uitgereikt met een totaalbedrag van ruim 13.500 euro. De cheques gaan naar de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen in Veghel.

Jos van Asten, parkmanager voor onder andere de bedrijventerreinen De Dubbelen, Doornhoek en De Amert in Veghel, naam het geldbedrag in ontvangst. Deze bedrijventerreinen hadden door collectieve beveiliging in 2019 minder schadeclaims. Als resultaatparticipatie vanuit Interpolis werden deze cheques aangeboden. "Wat een verrassing, een mooi bedrag waar we hartstikke blij mee zijn. Deze bijdrage gaan we gebruiken om de veiligheid op deze bedrijfsterreinen in Veghel verder te optimaliseren waarbij we aan het verkennen zijn om meer camera’s in te zetten, de kansen en mogelijkheden van drones onderzoeken en de hartveiligheid op de bedrijventerreinen verder willen vergroten door middel van een netwerk van AED’s met een maximale onderlinge afstand van 500 meter. Verder werken we proactief samen met onder andere de politie, brandweer en gemeente om veiligheidsissues op te lossen", reageert Jos. Thijs de Langen, Manager Bedrijven bij Rabobank Uden Veghel, vult aan: "Rabobank juicht toe dat bedrijven en ondernemersverenigingen collectief de handen ineenslaan om veilig ondernemen op bedrijventerreinen te verwezenlijken. Dit is ook beter voor de continuïteit van de gevestigde ondernemers. Minder risico op inbraak betekent ook minder risico op brand. De kans op schade wordt verkleind door een goede beveiliging en biedt een veiligere omgeving voor bedrijf en personeel. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de waarde van onroerend goed."

Collectieve beveiliging
Interpolis pleit in samenwerking met Rabobank voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen, om zo het preventieniveau op bedrijventerreinen verder te verhogen. Interpolis adviseert onder andere over het traject om een adequate collectieve beveiliging te realiseren. Bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein krijgen een keurmerk KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) en er worden fysieke maatregelen genomen als het plaatsen van camera’s, slagbomen en hekwerken. Dit zorgt ervoor dat bedrijven minder last hebben van vandalisme, inbraak en brandschade.
Wil je als ondernemer meer weten? Neem dan contact op met risicospecialist Jolanda van den Heuvel van Rabobank via: 061096 8546.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant