Expositie Henri van Nuenen en fotowedstrijd van UITpunt

Algemeen 275 keer gelezen

VEGHEL | Het UITpunt en Toerisme Veghel vragen deze twee week aandacht voor twee activiteiten. De expositie van Henri van Nuenen op de Noordkade en de laatste kans om deel te nemen aan de fotowedstrijd van het UITpunt.

Een bloemenveld van drie meter hoge gladiolen op textiel, hangend in de Malerij en Hal. Grote digitale tekeningen, als fotofragmenten uit een beeldverhaal in de Wiebenga silo. De Compagnie presenteert van 28 juni tot en met 30 augustus werk van Henri van Nuenen in diverse ruimtes op de Noordkade. Werken die overweldigen door hun formaat en de onnatuurlijk felle kleuren. Henri werkt al sinds 2009 aan Zomerheide, een tijdloos beeldverhaal over een fictief vakantiepark. De statige zwaardbloemen spelen een symbolische rol in dit verhaal. Tegelijk vormen ze een vrolijke bloemenwereld tegen de achtergrond van de harde stalen machines en betonnen constructies. De kunstenaar is zondag 28 juni aanwezig. Maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 11.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 18.00 uur. De expositie is aangepast aan de RIVM-richtlijnen.

Fotowedstrijd UITpunt
Nog tot en met 30 juni kun je meedoen aan de fotowedstrijd van UITpunt en Toerisme Veghel. Heb jij een creatieve manier gevonden om iets leuks te ondernemen in je vrije tijd? Leg dit moment dan vast en deel het met het UITpunt. Wie weet win jij er een van de vijf verrassingspakketten mee. Iedereen uit Meierijstad kan deelnemen. Je foto(s) kun je mailen naar info@uitpuntveghel.nl onder vermelding van Fotowedstrijd UIT in Huis. Vergeet niet je contactinformatie te vermelden. De foto moet een duidelijke link hebben met toerisme, recreatie of uitgaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant