Afbeelding
+ VIDEO

Jumbo Foodcoach nu ook voor klanten beschikbaar

Algemeen 798 keer gelezen

VEGHEL | Na het succesvolle resultaat van Jumbo Foodcoach in de topsport, maakt Jumbo Supermarkten de persoonlijke voedingscoach in de vorm van een app vandaag (donderdag) beschikbaar voor klanten die fanatiek wielrennen. Jumbo Foodcoach geeft een persoonlijk en professioneel voedingsplan om beter te kunnen presteren tijdens trainingen en wedstrijden. Door de koppeling met een ruim aanbod lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten, afgestemd op de persoonlijke situatie, maakt Jumbo Foodcoach het volgen van het voedingsplan makkelijker haalbaar. Ook zet Jumbo Foodcoach de benodigde producten direct om in een boodschappenlijst. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de app stores voor Android en iOS. 

Het is de eerste keer dat Jumbo Foodcoach beschikbaar wordt gesteld voor klanten van Jumbo. De app is ontwikkeld en uitgebreid getest in nauwe samenwerking met de A-selectie van voetbalclub PSV, de performance staf en sporters van Team Jumbo-Visma en vooraanstaande bewegings-, voedings- en gedragswetenschappers Asker Jeukendrup, Luc van Loon en Stef Kremers. Jumbo Foodcoach wordt steeds verder doorontwikkeld en de uitrol voor klanten verloopt in fases. De app is nu voor wielrenners geschikt, later in het jaar volgen andere sporten zoals hardlopen, teamsporten en fitness. Begin 2021 is Jumbo voornemens de app beschikbaar te stellen voor iedereen die zich bezig houdt met voeding en gezondheid.


Lekker én gezond
"Steeds meer consumenten kiezen bewust voor een gezondere levensstijl en willen lekker in hun vel zitten. Onder meer door te kiezen voor gezonde voeding, die bovendien lekker is en makkelijk te bereiden", zegt Colette Cloosterman-Van Eerd, CCO bij Jumbo. "Jumbo wil haar klanten daarmee helpen en lekker en gezond eten voor iedereen bereikbaar maken. Met een gevarieerd en inspirerend aanbod nodigen we mensen op verschillende manieren uit gezondere keuzes te maken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten leuk boodschappen kunnen doen bij Jumbo. Met Jumbo Foodcoach maken we de verbinding tussen goede gepersonaliseerde voeding én beter presteren. Met dat geloof zijn we enkele jaren geleden gestart. In eerste instantie voor de topsporters van Team Jumbo-Visma. Dat leverde een fantastisch resultaat op waar we erg trots op zijn. Alles wat we geleerd hebben, nemen we nu mee in het beschikbaar stellen van de app voor de fanatieke wielrenner en straks ook voor de rest van onze klanten. Zo willen we steeds meer mensen helpen met het kiezen voor een gezondere levensstijl."

Kijk voor meer informatie over Jumbo Foodcoach deze video of bezoek jumbo.com/foodcoach.

Niet ingewikkeld of duur
Bij een gezondere levensstijl spelen gezonder eten en (meer) bewegen een grote rol. Colette vervolgt: "Het maken van gezonde keuzes is niet altijd makkelijk, maar we willen graag laten zien dat het niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn. Naast het verbeteren van recepturen van huismerkproducten, de focus op groente en fruit, het sponsoren van het Koningsontbijt en het ontwikkelen van een eigen lijn met vleesvervangers, is Jumbo Foodcoach de volgende stap in hulp bieden naar gezonder eten en leven", besluit ze.

 Bezoek voor meer informatie: jumbo.com/foodcoach.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant