Elf toekomstige topvoetballers met elkaar op de foto: 'De nieuwe generatie' [+ FOTO'S] | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Siem Lunenburg (9 maanden), Moos Lunenburg (5), Lenn Kanters (4), Diem Kanters (2), Jens Driessen (4), Kaj Driessen (2), Morris Swinkels (6), Giem Swinkels (4), Jax de Wit (5), Jip van der Sanden (2) en Olli van den Tillaart (2 maanden).
Siem Lunenburg (9 maanden), Moos Lunenburg (5), Lenn Kanters (4), Diem Kanters (2), Jens Driessen (4), Kaj Driessen (2), Morris Swinkels (6), Giem Swinkels (4), Jax de Wit (5), Jip van der Sanden (2) en Olli van den Tillaart (2 maanden).
+ FOTO'S

Elf toekomstige topvoetballers met elkaar op de foto: 'De nieuwe generatie'

  •   keer gelezen

VEGHEL | Een bijzonder tafereel afgelopen zondag bij een voetbalgoaltje in Veghel. Elf jongens gingen samen met hun vader op de foto. De jonge mannetjes hadden allemaal een Blauw Geel-shirtje aan. Rob Lunenburg, vader van Moos (5) en Siem (9 maanden), legt uit: "Als er een jongetje wordt geboren dan krijgen ze een Blauw Geel-shirtje. Het is binnen onze vriendengroep een traditie geworden."

Morris (6), de oudste van het stel, gaat stoer in het midden staan. Aan de zijkant neemt Danny van den Tillaart plaats. Zijn zoontje Olli, geboren in mei van dit jaar, is de jongste. "De nieuwe generatie", vat Rob het schouwspel samen. "Misschien staat hier wel een toekomstig seniorenelftal van Blauw Geel. Dat wij dan samen gaan kijken naar onze inmiddels volwassen zonen. Wij kennen elkaar ook van Blauw Geel en zijn allemaal oud-selectiespelers in de jeugd geweest en een paar zelfs in de seniorenafdeling van Blauw Geel. Het zou prachtig zijn als onze jongens elkaar bij Blauw Geel weer tegenkomen."


Alle jongens hebben een eigen shirtje. 

Toekomst
Voor Morris is zijn voetbalcarrière bij Blauw Geel al begonnen. Hij speelt wekelijks zijn wedstrijden voor de Veghelse voetbalvereniging. Moos, de zoon van Rob, gaat binnenkort voor het eerst naar de trainingsdagen van Blauw Geel. "Hij heeft voor zichzelf al een mooie toekomst uitgestippeld. Eerst Blauw Geel, dan Ajax en vervolgens naar het Spaanse FC Barcelona. Daar tekenen we voor", lacht Rob.

'Gezellige dag'
Hij geeft toe dat het idee van de foto eigenlijk van de vrouwen afkomt, maar stiekem vinden de mannen het net zo leuk. "We hebben er een gezellige dag van gemaakt. En de foto? Die is mooi voor in het archief", besluit Rob.

Meer berichten