Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Galerie Door en Connection

  •   23 keer gelezen

VEGHEL | Het UITpunt en Toerisme Veghel vragen deze week aandacht voor twee activiteiten. De expositie Connection bij galerie ArteSoffitta en de expositie 'Door is Open Again' bij Galerie Door.

Na een kwartaal in quarantaine en een groot gebrek aan de verkwikkende werking van kunst en cultuur, kunnen de deuren weer open. Vanaf zaterdag 13 juni tot en met 5 september 2020 staat bij Galerie Door in Mariaheide het prachtige werk van drie getalenteerde
kunstenaars in de schijnwerpers.

Men is van harte uitgenodigd op de zomertentoonstelling Door is Open Again in de Versantvoorstraat 1 (entree via Pastoor van Haarenstraat Mariaheide).

In Connection laat kunstenaar Mohammed Aglah op een mooie, dromerige manier zien hoe de relatie en verbinding is van dieren onderling. De toeschouwer kan er zijn eigen verhaal in beleven. Zijn schilderijen zijn figuratief en licht surrealistisch. Benieuwd naar dit werk? Men is van harte welkom op 3,4 en 5 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur. Men kan ook op afspraak de galerie bezoeken. De expositie loopt van 22 juni tot 6 juli. ArteSoffitta is te vinden op de Stationsstraat 33a in Veghel.

Voor meer info over bovenstaande of andere evenementen kan men terecht bij het UITpunt in Veghel of op de website van het UITpunt.        

Meer berichten