Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Doneer oud ijzer aan Muziekvereniging

  •   243 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Ieder jaar in april organiseert Muziekvereniging Servaes een grootschalige oud-ijzeractie in Dinther. Vanwege de uitbraak van het Coronavirus was dat dit jaar niet mogelijk. "Wij kunnen ons voorstellen dat u nu oud ijzer of andere oude metalen heeft liggen waar u graag vanaf wil. Muziekvereniging Servaes heeft de oplossing: vanaf heden komen wij ‘op bestelling’ weer oud ijzer ophalen. Met uw donatie steunt u het harmonieorkest, de slagwerkgroep en de opleiding van Muziekvereniging Servaes enorm. Wij maken muziek van oud ijzer", aldus de Dintherse Muziekvereniging.

Het hele jaar door kun je een afspraak maken met het oud ijzer team van Muziekvereniging Servaes. Zij halen op verzoek oud ijzer of andere oude metalen bij je thuis of op locatie op. Dit team heeft vanwege het coronavirus vanzelfsprekend ook maanden geen activiteiten kunnen oppakken. Maar nu gaan ze weer op pad, natuurlijk met inachtneming van de Coronamaatregelen.

Maak een afspraak
Heb je oud ijzer of andere oude metalen liggen? Maak dan nu een afspraak met het oud ijzer team. Dat kan door contact op te nemen met John Doorenbosch via: 06-34054056. Of stuur een mail naar oud-ijzer@muziekverenigingservaes.nl onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.
Het in stand houden van Muziekvereniging Servaes en het behoud van cultuur in de kern Dinther, kan enkel met steun. "Wij zijn u daarom op voorhand dankbaar voor uw zeer gewaardeerde bijdragen in de vorm van oud ijzer. Dat is voor Muziekvereniging Servaes een enorme steun in de rug."

Meer berichten