Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Kings and Jokers treden op in Veghel.
Kings and Jokers treden op in Veghel. (Foto: )

Kings and Jokers met blues en rockcovers in De Afzakkerij

  •   402 keer gelezen

VEGHEL | Ook in de maand juli is er op zondagmiddagen weer live muziek in cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade Veghel. Komende zondag 5 juli is er een optreden van de band Kings and Jokers. Deze band uit de regio Eindhoven prikkelt het publiek met een mix van blues- en rock covers op eigen wijze gespeeld door ervaren muzikanten.

Het luisterconcert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur. De zaal gaat open om 12.00 uur. De toegang tot het optreden is gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100 personen.

Gezondheidscheck
Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd. Kom dus op tijd want vol is vol.

Coverband
Met een strakke groovy ritmesectie (bas en drums), het warme geluid van een Hammondorgel, een vette lead gitarist en een zanger die over een groot bereik beschikt, zou je kunnen stellen dat Kings and Jokers geen gemiddelde coverband is. De band gaat ook het wat steviger werk niet uit de weg.

Jimi Hendrix
Ze spelen bekende nummers van bijvoorbeeld Pink Floyd en Deep Purple afgewisseld met muziek van gitaarhelden als Joe Bonamassa, Eric Clapton, Robert Gray, Matt Scofield, Davy Knowles, Jimi Hendrix en ga zo maar door.

De Afzakkerij gaat komende zondag om 12.00 uur open.

Meer berichten