Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Teun Horck opent met DIS een buitenrestaurant.
Teun Horck opent met DIS een buitenrestaurant. (Foto: )

De Wei gaat niet door, maar er is een alternatief

  •   2738 keer gelezen

VEGHEL | De Wei, het idee van Teun Horck voor een pop-up restaurant aan het Middegaal, gaat niet door. De chef-kok kreeg de vergunningen niet op tijd binnen en heeft besloten om het hele circus te verhuizen naar de Noordkade. “Ik wilde niet het risico nemen dat ik straks niks zou hebben. Dit is een prachtig alternatief”, vertelt hij. En dus krijgt DIS een buitenrestaurant. 

Er kunnen straks 150 mensen terecht op het buitenterras van DIS dat komt te staan naast De Afzakkerij. Een aantal plannen die voor De Wei waren gemaakt, neem Teun mee naar De Noordkade. “Een strandje, een zwembadje waar de kinderen kunnen spelen, een zandkastelenwedstrijd en een 'Bouwvak barbecue' op inschrijving”, somt Teun op. Voor een lekker achtergrondmuziekje wordt gezorgd.

'Toffe avonden'
Vanaf vrijdag 3 juli kan er gegeten worden. “In juli en augustus gaan wij op ons stekkie op De Noordkade koken met vuur en rook. Het gevoel van onthaasten en vakantie creëren. Toffe avonden met familie, je maten of vriendinnen. Dat is hetgeen we willen uitstralen”, besluit hij.
Het restaurant gaat vrijdag 4 juli open. Reserveren is gewenst, maar niet noodzakelijk. De keuken is geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur, daarna is er nog ruimte om gezellig te borrelen.
Het (voorlopige) programma is hiernaast te zien. Dit wordt nog verder aangevuld. Inschrijven voor de verschillende activiteiten kan via: info@disteun.nl..

Meer berichten