Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De NPF-toren wordt tijdelijk omgetoverd tot Sportsbar Zomerkade.
De NPF-toren wordt tijdelijk omgetoverd tot Sportsbar Zomerkade. (Foto: )

Nieuw op de Noordkade: Sportsbar Zomerkade gaat zondag al open

  •   1466 keer gelezen

VEGHEL | Op de Noordkade in Veghel wordt momenteel hard gewerkt aan het opbouwen van een pop-up Sportsbar. In de NPF-toren kunnen bezoekers straks genieten van allerlei sportwedstrijden zoals Formule 1 en de Champions League en er is ruimte voor sport- en voetbalquizjes. De Sportsbar Zomerkade gaat zondag al open en is een initiatief van Your Agency en Noordkade Uitjes.

Tom Sleddens (Your Agency) en Roel Kouwenberg (Noordkade Uitjes) zijn druk bezig met het uitwerken van de plannen. In de Sportsbar kan men straks genieten van alle sportwedstrijden die op het programma staan de komende tijd. “Formule 1, Champions League voetbal en later in het jaar bijvoorbeeld de Tour de France. We zenden in ieder geval de komende tien weken alle races van Formule 1 uit”, vertelt Roel. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan verschillende sport- en voetbalquizjes. Roel vervolgt: “Wat is de Nederlandse bijnaam van Hinault? Welke Italiaanse voetbalclub wordt vergeleken met een oude dame? Het is een kleine greep uit de vragen die voorbijkomen in onze sport- en voetbalquizzen die we de komende weken gaan hosten in Sportsbar Zomerkade. Check de website voor de actuele agenda.”

Opening
Sportsbar Zomerkade biedt plaats aan 60 bezoekers. Zij kunnen reserveren of gokken dat er nog plaats is. De toegangsprijzen zijn 10 euro per ticket inclusief vier consumptiemunten of 20 euro per ticket inclusief negen consumptiemunten. Komende zondag wordt de Grand Prix van Oostenrijk live uitgezonden. Tevens is er een dj aanwezig om de opening te voorzien van muziek.

Meer informatie is te vinden op: www.noordkade-uitjes.nl/sportsbar. Lees meer over Sportsbar Zomerkade in de Stadskrant Veghel van woensdag 8 juli. 

Meer berichten