Drive-In diploma-uitreikingen bij De Leijgraaf aan de Muntelaar in Veghel. Op de foto Lisa Landsbergen.
Drive-In diploma-uitreikingen bij De Leijgraaf aan de Muntelaar in Veghel. Op de foto Lisa Landsbergen. Foto: Van Assendelft Fotografie

Geen hamburger, maar je diploma bij de drive-in van De Leijgraaf

Algemeen 1.146 keer gelezen

VEGHEL/OSS | 1400 studenten van De Leijgraaf ontvangen van 6 tot en met 9 juli hun diploma bij een drive-in diploma-uitreiking. Een ludieke manier om je diploma te ontvangen, die ook nog eens volledig past in de 1.5 meter samenleving waarin we ons bevinden. 

Regiodirecteur Meierijstad Hans de Jong: "Het behalen van je diploma is een mijlpaal in je leven. Een diploma-uitreiking is een feestelijke markering van zo’n moment. Iets waar we zeker dit jaar bij willen stilstaan. Want het zijn geen makkelijke maanden geweest voor onze diplomakandidaten. Met de drive-in maken we er ondanks alle maatregelen een memorabel moment van."

Filerijden op het parkeerterrein
Maandag was de eerste dag van de uitreikingen en was het filerijden op de parkeerterreinen van De Leijgraaf. Een file met alleen maar auto’s vol vrolijke en uitgelaten studenten, samen met hun familie en vrienden. Op het parkeerterrein passeerden zij een aantal checkpoints: ze werden welkom geheten, op een volgend punt feestelijk gefeliciteerd door hun docententeam, ontvingen en ondertekenden hun diploma om vervolgens af te sluiten met een ludiek fotomoment. Er werd veel gelachen en soms ook een traantje weggepinkt. Een mooie afsluiting van een bijzonder schooljaar. "Wij vinden dat de diploma-uitreiking een feest moet zijn. En dat is het nu ook. Ik ben er trots op dat we met ons docententeam dit zo hebben kunnen organiseren", besluit Jolanda van Kessel, regiodirecteur Oss.

Afbeelding
Afbeelding
Drive-In diploma-uitreikingen bij De Leijgraaf aan de Muntelaar in Veghel.
Drive-In diploma-uitreikingen bij De Leijgraaf aan de Muntelaar in Veghel.
Drive-In diploma-uitreikingen bij De Leijgraaf aan de Muntelaar in Veghel.  Op de foto Eline van Wessel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant