Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: Ronald Strijbosch Photography

Nieuw evenement in Boerdonk binnen zes uur uitverkocht

  •   770 keer gelezen

BOERDONK | 24 juni 2020 kondigde Mark Rutte aan dat de Coronaregels werden versoepeld. Reden genoeg voor de jeugd in Boerdonk om snel de koppen bij elkaar te steken en te kijken of ze samen iets nieuws op stapel konden zetten. Twee dagen later was Boering Beach Ball Blast geboren. 3 juli 14.00 uur startte de inschrijving. Om 20.00 uur die avond zat het vol.

Evenemententerrein ’t Weike wordt omgetoverd tot een heus strand met drie beachvolleybalvelden. Strandstoelen ernaast, volleynetten erop, rollende keukens erbij, barretje in de buurt en spelen maar. Uiteraard worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen maar buiten sporten is toegestaan.
De vergunning is inmiddels aangevraagd bij de gemeente Meierijstad. Besloten is om het evenement te laten plaatsvinden in het weekend van vrijdag 4 en zaterdag 5 september. Op vrijdag starten ze om 18.00 uur met de poule wedstrijden en op zaterdag om 16.00 uur met de finalewedstrijden. Beide dagen wordt afgesloten met een feestavond. Op zaterdag met een speciaal gastoptreden.
De organisatie vraagt géén entree. Ook niet voor de twee feestavonden.

Meer berichten