Wethouder Roozendaal lanceert eigen podcast: ‘Menno in Meierijstad’ | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Menno Roozendaal is wethouder werk, jeugd en cultuur.
Menno Roozendaal is wethouder werk, jeugd en cultuur. (Foto: )

Wethouder Roozendaal lanceert eigen podcast: ‘Menno in Meierijstad’

  •   keer gelezen

VEGHEL | Wethouder Menno Roozendaal heeft zijn eigen podcast ‘Menno in Meierijstad’ gelanceerd. In deze podcast gaat de wethouder werk, jeugd en cultuur in gesprek met betrokkenen en ervaringsdeskundigen, die hij ontmoet in zijn werkzaamheden als wethouder.

In de eerste aflevering staat schuldhulpverlening centraal. Wethouder Menno Roozendaal praat met twee ervaringsdeskundigen. Mensen die door allerlei omstandigheden te maken hebben (gehad) met schulden en hun verhaal willen delen. In een gesprek van een half uur leren Menno en de luisteraars het verhaal achter de schuldenproblematiek kennen. “Heel dapper dat deze ervaringsdeskundigen hierover willen praten”, aldus Menno Roozendaal over zijn gasten, die zelf persoonlijk te maken hebben (gehad) met schulden. Ook schuift de armoedeambassadeur aan bij het gesprek tussen Menno en de ervaringsdeskundigen met schulden.

Maandelijkse podcast
Iedere maand deelt Menno Roozendaal een interessant gesprek met de volgers van zijn podcast. Hij gaat om tafel met ervaringsdeskundigen en betrokkenen en stelt altijd een onderwerp uit zijn portefeuille centraal. Schulden, verslavingsproblematiek, maar ook cultuur en werk. Op die manier hoopt wethouder Roozendaal meer te kunnen laten zien van zaken die spelen in onze

maatschappij en tegelijkertijd de diepte in te gaan op bepaalde onderwerpen, die volgens hem

meer aandacht verdienen.

De podcast is te beluisteren via Spotify.

Meer berichten