We gaan weer van acquit
We gaan weer van acquit

Tafeltennisclub TTCV/van Herwaarden 'coronaproof' van start

Sport 457 keer gelezen

Bijna vier maanden geleden kwam er ook voor de tafeltennissers in Veghel een abrupt einde aan hun competitiewedstrijden en trainingen. Afgelopen week was het eindelijk zover dat  TTCV/van Herwaarden de deuren van het Tafeltenniscentrum weer kon openen. Conform de regels van de sportbond en gemeente, werden de voorzorgmaatregelen getroffen en werden de instructies met alle leden en technische staf gedeeld.

Alle groepen in de jeugd en senioren maakten een herstart met hun trainingen. De jeugd was uitbundig blij om samen met hun trainers weer aan de slag te kunnen gaan. De senior-recreanten waren nog wat stram en onwennig, maar de routine zat er snel in.  Verrassend was de goede conditie van de selectie. Een aantal van hen was gedurende de afgelopen maanden thuis flink aan de conditie blijven werken. Ongetwijfeld speelde het plotseling afbreken van de voorjaarscompetitie hierbij een rol. Als koploper met ruime voorsprong werd  TTCV/van Herwaarden een vrijwel zeker kampioenschap ontnomen. Deze competitie wordt in zijn geheel overgespeeld met dezelfde indeling en slechts een beperkt aantal mutaties zijn toegestaan. Het Veghels team krijgt versterking met Daan Hamstra, een ervaren speler uit regio, die graag wil meehelpen aan de promotie naar het landelijke competitie.

Daan Hamstra van hem wordt veel verwacht

Om in september aanstaande. een goede start te maken worden de trainingen gedurende zomermaanden voortgezet. TTCV/van Herwaarden houdt haar deuren open voor alle leden, op dinsdag, woensdag en donderdag in de avonduren en op vrijdagmorgen, speciaal voor de Fifty Fit leden.  Ook niet-leden zijn van harte welkom, wanneer je een mogelijkheid zoekt om je conditie en beweegvaardigheid te verbeteren of een nieuwe, leuke en laagdrempelige sport zoekt. Mail naar info@tttv.nu of loop gewoon even binnen in het Tafeltenniscentrum op het PWA sportpark.

Hamstra Daan
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant