Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Joop Govers en Rob van Zutven staan te springen om aan het werk te gaan.
Joop Govers en Rob van Zutven staan te springen om aan het werk te gaan. (Foto: )

'Kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan'

  •   1940 keer gelezen

VEGHEL | Drie maanden lang lag de omzet van Trendsetters nagenoeg op nul euro. Alle grote evenementen werden door de Corona-maatregelen afgeblazen. Langzaam maar zeker komen de klussen voor het Veghelse bedrijf weer binnen. “We kunnen niet wachten om weer volle bak aan de slag te gaan”, aldus Rob van Zutven en Joop Govers, de eigenaren van Trendsetters.

Net als ieder ander bedrijf werd Trendsetters overvallen door de Coronacrisis. “Ons meubilair stond bij verschillende evenementen, waaronder Indoor Brabant, klaar om gebruikt te worden, maar door Corona is het nooit zover gekomen. Eigenlijk direct daarna werd alles gecanceld. Een bizarre situatie”, zegt Joop. Stil hebben ze Trendsetters echter niet gezeten. “We hebben flink wat onderhoud verricht aan ons assortiment en een aantal personeelsleden hebben we tijdelijk ondergebracht bij onder andere een verhuisbedrijf en een transportbedrijf”, laat Rob weten. Joop vult aan: “De regeling van de overheid is fijn, maar niet toereikend. We willen graag met ons team bij elkaar blijven en samen met onze mensen hebben we het zo opgelost.”


De bloemenwinkel op de Noordkade is de afgelopen tijd ook dicht geweest. Deze is nu weer open van woensdag tot en met zaterdag. In september gaat de winkel als het goed is weer de hele week open.


Toen de horeca weer onder strenge regels open mocht, kwamen er voorzichtig weer wat partijen binnen. Rob: “Terrassen op de Noordkade, bij Markant in Uden en het Nationaal Militair Museum in Soest. Daarnaast hebben we nog een aantal kleinschalige bijeenkomsten mogen verzorgen. Maar het is te verwaarlozen met hetgeen we normaal inrichten in deze periode.”

Grote en kleine partijen
Sinds woensdag 1 juli mag bijna alles weer, mits de anderhalve meter wordt gehandhaafd. Bij Trendsetters zijn ze daar goed op voorbereid. “Wij kunnen het interieur voor grote en kleine partijen verzorgen waarbij de RIVM-regels in acht worden genomen. De omvang van het evenement maakt niet uit.” Ook voor de kleine events kan men bij Trendsetters terecht. "Denk daarbij aan bijeenkomsten met familie en vrienden in uw eigen tuin. Of een personeelsborrel bij uw eigen onderneming. Trendsetters verzorgt het interieur en de styling voor uw event, voor de horeca kunt u terecht bij lokale restaurants en cateraars die het afgelopen tijd ook niet gemakkelijk hebben gehad. Zij staan ook te springen om weer partijen te draaien en kunnen uw steun goed gebruiken", aldus Joop.

Positief
Voor Joop en Rob is het een opluchting dat ze weer aan de slag mogen. “Alles is inmiddels wel schoongemaakt”, lachen ze. Dan serieus: “We willen weer aan de gang. Er kan van alles geregeld worden. Dus neem vooral contact met ons op.” Over een eventuele tweede golf willen ze het op De Amert 443 niet hebben. “Laten we positief blijven. Er mag sinds vorige week woensdag weer een hele hoop. Daar zijn we ontzettend blij mee”, besluiten beide heren.

Meer berichten