Veel inzendingen voor fotowedstrijd UITpunt en Toerisme Veghel | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto 7.
Foto 7. (Foto: Alfred Benjamins)

Veel inzendingen voor fotowedstrijd UITpunt en Toerisme Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | UITpunt en Toerisme Veghel organiseerde begin mei samen de fotowedstrijd UIT in Huis waar iedereen woonachtig in Meierijstad aan mee kon doen. Ze vroegen inwoners om op een creatieve manier te laten zien hoe zij toch iets leuks ondernamen in hun vrije tijd.

Door de Coronacrisis is er veel in onze levens veranderd. We bleven meer thuis, horeca, scholen en sportgelegenheden sloten hun deuren. En ook de vrije uurtjes veranderde hierdoor. Waar we voorheen lekker naar het theater gingen, een hapje gingen eten in een restaurant of vakantie vierden in onze camper. Was dit allemaal ineens niet meer mogelijk. Gelukkig was het al snel duidelijk dat inwoners van Meierijstad flexibel en creatief zijn in het zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. UITpunt en Toerisme Veghel ontvingen 40 foto’s met Coronaproof uitjes.

Een tweekoppige jury had de moeilijke taak om vijf winnaars te selecteren uit alle inzendingen. Dat lukte niet en dus kwamen er uiteindelijk zes winnaars uit de bus. Tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 4 juli mochten de winnaars onder het genot van een drankje en iets lekkers een verrassingspakket in ontvangst nemen. De zesde winnaar nam een poster met fotoafdruk van haar ingezonden foto in ontvangst.

Winnaars verrassingspakket: Nadieh van der Geest Krouwel uit Veghel, Nathalie van Heesch uit Schijndel, Tonnie van der Wielen uit Sint Oedenrode. Peggy Vlaminckx uit Veghel en Neeltje Voogt uit Veghel.

Winnaar foto poster: Hetty van den Braak uit Mariaheide.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door (start rechtsboven en daarna met de klok mee):

1. Anita van Hoof
2. Dirk van de Sande
3. Petra van Boxmeer
4. Tamara van der Vlist
5. Wim Visser
6. Margot Fattore
7. Alfred Benjamins
8. Theo Rombout
9. Anne de Groot
10. Richard Smit
11. Angelique Langens
12. Familie Mobach
13. Patrick Wouters

Meer berichten