Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Jan van Leur.
Jan van Leur. (Foto: )

Zomeractie en buitenlandse weken bij Bakkerij van Leur

  •   775 keer gelezen

VEGHEL | Bij Bakkerij van Leur in Veghel gaat maandag 13 juli de zomeractie weer van start. Zes weken lang ontvangen klanten een zogenoemde ‘Leuro’, een muntje dat het bewaren meer dan waard is: na de vakantie krijg je er een tweede brood gratis voor. “Een actie die we vaker hebben gedaan, maar steeds goed aanslaat”, aldus Jan van Leur.

Daar blijft het dit jaar overigens niet bij bij Bakkerij van Leur. “Het zal toch een andere zomer dan anders zijn”, verwacht Jan van Leur. “Door het coronavirus verwacht ik dat er meer mensen thuis zullen blijven dan anders. Omdat veel mensen nog niet over de grens durven, hebben wij het idee bedacht het buitenland een beetje naar Veghel te halen.”


Dat gebeurt met een Franse week vanaf maandag 13 juli. Croissantjes, stokbroden, petit pains en meer van typische Franse lekkernijen zijn dan een week lang in de aanbieding. Een week later kunnen Italië-liefhebbers hun hart ophalen tijdens de Italiaanse week (vanaf 20 juli) met onder meer focaccia’s en pestobroodjes voor een zacht prijsje. Uiteraard zullen de winkels die weken in respectievelijk Franse en Italiaanse sferen gehuld zijn. “Wij proberen niet te blijven hangen in wat níet kan op dit moment, maar kijken wat er wel kan. Ook een beetje de ellende van de afgelopen maanden vergeten. Ik vind het wel mooi om te zien dat er zoveel mooie initiatieven ontstaan.

Bakkerij van Leur aan de Noordkade is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur en aan de Stationsstraat van 06.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten