Kom in vakantiesferen tijdens de Afzakkereisjes Zomeravonden | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Iedere donderdagavond staat er een andere vakantiebestemming op het programma.
Iedere donderdagavond staat er een andere vakantiebestemming op het programma. (Foto: )

Kom in vakantiesferen tijdens de Afzakkereisjes Zomeravonden

  •   keer gelezen

VEGHEL | Deze zomer komen de vakantiebestemmingen jouw kant op tijdens de Afzakkereisjes Zomeravonden. Van juli tot en met augustus is er iedere donderdagavond een andere vakantiebestemming thema in Cultuurcafé de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Ingevuld met welkomstdrankje, bijpassende hapjes, drankjes en niet te vergeten live muziek. Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom. De avond duurt tot 01.00 uur en de entree is gratis. Donderdag 16 juli is de eerste. 

Dit jaar niet op vakantie? Of kan je er gewoonweg geen genoeg van krijgen? Naast het bomvolle programma van de Afzakkerij zijn er voor het tweede jaar op rij ook de Afzakkereisjes Zomeravonden gepland. Dit jaar beschikt de Afzakkerij over een eigen zandstrand waardoor je nog meer in de vakantiesferen kan komen.
De Afzakkerij haalt tijdens de dorstige zomeravonden de vakantie naar het café met door de vakantieweken heen andere bestemmingen. Er wordt iedere avond getrakteerd op een gratis welkomstdrankje en hapje van het huis. Natuurlijk allemaal in stijl van de vakantiebestemming van die avond. Entree is gratis en er hoeft van tevoren niet gereserveerd te worden.

Er staat iedere donderdagavond een andere vakantiebestemming op de planning. De eerste donderdag wordt afgetrapt met een Ierse avond. Zie hieronder de planning:
Donderdag 16 juli : Ierland
Donderdag 23 juli : Frankrijk
Donderdag 30 juli : New Orleans (vs)
Donderdag 6 augustus : België
Donderdag 13 augustus : Duitsland
Donderdag 20 augustus : Spanje

Voor meer informatie check: www.afzakkerij.nl.

Meer berichten