Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Kasteel Heeswijk is de mythische locatie waar In The Garden gehouden gaat worden.
Kasteel Heeswijk is de mythische locatie waar In The Garden gehouden gaat worden.

‘Zomer vol entertainment in de breedste zin van het woord’

  •   521 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Bij Kasteel Heeswijk is er de hele zomer van alles te doen. In The Garden is een nieuw initiatief voor jong en oud dat wordt gehouden binnen de kasteelmuren. Tim van den Berg, bekend van de PerrEvents, laat weten hoe In The Garden is ontstaan. “Het jaarlijkse Perry Fest gaat niet door en we wilden toch iets tofs organiseren. Kasteel Heeswijk is een geweldige locatie en je hebt er veel ruimte. Ideaal in deze tijd.”

De agenda bij Kasteel Heeswijk is ook een stuk leger dan normaal. Veel bedrijfsfeesten gaan niet door en dus ontstonden er wat gaten in de agenda. In The Garden vult deze de komende tijd op. Komend weekend wordt de eerste editie gehouden met op vrijdag Abba Fever en Vinyl 45 en op zondag Rewind. Tim: “We kunnen ongeveer 175 bezoekers aan. De hele zomer is er van alles te doen en dat voor verschillende doelgroepen. Zo proberen we alsnog een zomer te organiseren waar men op gehoopt had.” Zowel Abba Fever als Rewind zijn al uitverkocht.

Entertainment
In The Garden is een zomerconcept en loopt gedurende de zomer. Tim is trots dat ze toch nog iets hebben kunnen organiseren. “Binnen de regels van het RIVM kunnen we veel doen. Met passie voor ons vak brengen we jullie een zomer vol entertainment in de breedste zin van het woord.

Op vrijdag 24 juli komt Herrie naar Gerrie naar Heeswijk en op zaterdag 25 juli Top200 met Hard2Get.
Meer informatie over In The Garden is te vinden op: www.in-the-garden.nl

Meer berichten