Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Soumaya Sellam uit Veghel mag zich een jaar lang Juniorbaas noemen.
Soumaya Sellam uit Veghel mag zich een jaar lang Juniorbaas noemen. (Foto: )

Soumaya is de Juniorbaas van De Blauwe Kei

  •   270 keer gelezen

VEGHEL | Voor seizoen 2020-2021 ging Theater De Blauwe Kei in Veghel op zoek naar een Juniorbaas. Een theaterliefhebber tussen de 6 en 12 jaar die graag in de spotlights staat. Uit alle aanmeldingen werden drie kinderen gekozen en inmiddels heeft een jury uit dit drietal één winnaar gekozen: de 9-jarige Soumaya Sellam uit Veghel.

De jury bestond uit redacteuren van de Stadskrant Veghel, MooiRooi en MooiSchijndel (waarin de drie kinderen werden voorgesteld) en Harry Vermeulen, directeur van De Blauwe Kei. Harry: “Het zijn natuurlijk alle drie toppers. Mooi om te zien dat ze op hun leeftijd al zo’n liefde voor theater hebben ontwikkeld. Toch moesten we één winnaar kiezen en dat was nog best pittig, maar het is gelukt. Met Soumaya hebben we een vrolijke, energieke en enthousiaste Juniorbaas in huis gehaald, die graag voorstellingen ziet, maar zelf ook ambities heeft om het podium te betreden.”
Soumaya volgt daarmee Denne op. Zij was de Juniorbaas van seizoen 2019-2020.

Hoofdrol  
De nieuwe Juniorbaas Soumaya krijgt drie voorstellingen in seizoen 20-21 cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights. Zo krijgt ze een professionele fotoshoot (inclusief een ingelijste fotoafdruk), neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet-and-greet en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs.

'Beetje spannend'
We gaan dus nog veel horen van Soumaya, die hartstikke blij is met het nieuws. "Ik vind het super leuk dat ik gewonnen heb. Het is natuurlijk ook wel een beetje spannend, maar ik heb er vooral heel veel zin in”, aldus de kersverse Juniorbaas Ze zit zelf al vol ideeën voor leuke vlogs en kan niet wachten tot ze een voorstelling gaat bezoeken.

Meer berichten