Fen Temple koppelt muzikaal vakmanschap aan dikke pret | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Fen Tempel
Fen Tempel (Foto: )

Fen Temple koppelt muzikaal vakmanschap aan dikke pret

  •   keer gelezen

VEGHEL | Ook in augustus is er op zondagmiddagen weer livemuziek in cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade Veghel. Op zondag 2 augustus kun je luisteren naar een optreden van de band Fen Temple. Het kwartet speelt nummers van zowel The Sweet, Status Quo, Pearl Jam, Thin Lizzy, Golden Earing en The Rolling Stones, maar ook Boudewijn de Groot, The Romantics en John Cougar Mellencamp. Daarbij beperkt Fen Temple zich niet tot het klakkeloos coveren van nummers, maar geeft er een heel eigen draai aan. Het luisterconcert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur.

Het motto van Fen Temple luidt: 'niet lullen, maar spelen’. In amper een half jaar tijd heeft de band in kleine en grotere zalen het publiek direct op hun hand weten te krijgen en dat zeker gedurende de complete twee sets van elk een uur. Hun eerste live opgenomen cd gaat als een warm broodje over de toonbank. Fen Temple koppelt muzikaal vakmanschap aan dikke pret, waardoor de bezoekers van een Fen Temple optreden niet alleen kunnen genieten van de capriolen van 'voorman' Richard Fen Tempel, de klasse zang van Gerard van de Grift en de massieve en stuwende begeleiding van drummer Jan Stoter en bassist Struik, maar daarnaast ook kunnen rekenen op een onderhoudend middagje uit. Fen Temple maakt regelmatig gebruik van gastmuzikanten om hun optredens nog meer cachet te geven, hoe meer zielen des te meer feest.

De toegang tot het optreden is gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100 personen. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats en tevens worden contactgegevens van bezoekers geregistreerd.

Meer berichten