Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Christien en Ad Foolen zijn vijftig jaar getrouwd.
Christien en Ad Foolen zijn vijftig jaar getrouwd.

Ad en Christien Vermeulen-Foolen vieren gouden bruiloft

  •   keer gelezen

VEGHEL | Ad (74) en Christien (72) Vermeulen-Foolen hebben dinsdag 28 juli op feestelijke wijze hun 50-jarige huwelijk gevierd. 

Ad is geboren in Veghel in een gezin van zes kinderen, Christien is geboren als jongste van een gezin van acht in Sint-Oedenrode.

Van Lee Mannenkoor. 
Na hun huwelijk hebben zij de schilderswinkel 'J. Vermeulen & Zn' in Veghel van de ouders van Ad overgenomen. Meer dan 40 jaar hebben zij met alle plezier zes dagen in de week hun klanten met raad en daad bijgestaan. Ad speelt biljart bij D’n Brouwer, moedigt graag Blauw Geel aan en hij is koorlid bij het Jan van Lee Mannenkoor.
Christien zingt al jaren in het kerkkoor en is de duizendpoot bij de Heilig Hart parochie.
Beiden zijn ze al jarenlang trouwe vrijwilligers bij de kerk en voor haar grote bijdrage aan de Heilig Hart Parochie heeft Christien in 2013 een Koninklijke onderscheiding gekregen.

Stadhuisplein 
Ad en Christien zijn de trotse ouders van twee meiden, en grootouders van vier lieve kleinkinderen die hun opa en oma op handen dragen. Na hun pensionering zijn zij op het Stadhuisplein gaan wonen waar ze helemaal hun plek hebben gevonden tussen alle gezellige buurtgenoten.
Het paar vierde dinsdag met vrienden en familie hun 50-jarig huwelijksfeest.

Meer berichten