Goede Doelenweek Mariaheide gaat, in aangepaste vorm, door | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

Goede Doelenweek Mariaheide gaat, in aangepaste vorm, door

  •   keer gelezen

MARIAHEIDE | De Goede Doelenweek Mariaheide wordt gehouden in september. Door het Coronavirus kon de Goede Doelenweek in Mariaheide in het voorjaar niet doorgaan. De Goede Doelenweek Mariaheide wordt gehouden van 14 tot en met 20 september.

"Wij als stuurgroep hebben contact gehouden en zijn na blijven denken over hoe we het collecteren toch mogelijk kunnen maken. De landelijke fondsen zijn mede-afhankelijk van de opbrengsten die opgehaald worden tijdens de collecteweek, zodat zij door kunnen gaan met het organiseren van activiteiten en onderzoeken", aldus de organisatie van de Goede Doelenweek in Mariaheide.
Vanwege de huidige RIVM-maatregelen hebben ze besloten om géén collecte huis-aan-huis te houden, maar om een centraal inleverpunt te creëren waar de mensen hun envelop kunnen afgeven.

Veghel
Het bestuur van de Stichting Goede Doelen Week Veghel heeft, na overleg met de deelnemersraad, besloten om van 7 tot en met 12 september de collecteweek van de Goede Doelen Week (GDW) in Veghel te organiseren. Op 11 en 12 september komen er in Veghel een aantal inleverpunten voor de donatie.

Meer berichten