Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen.
Medische keuringen voor het verlengen van rijbewijzen. (Foto: )

Rijbewijskeuringen locatie Boxmeer Klooster Elsendael

  •   keer gelezen

BOXMEER | Maandelijks vinden er bij het Elsendael Klooster aan de Dokter Peelenstraat in Boxmeer rijbewijskeuringen plaats. De keuringen zijn speciaal bedoeld voor beroepschauffeurs die gekeurd moeten worden om te blijven rijden, en senioren (75+) die het rijbewijs willen verlengen. De eerstvolgende keuringen, verzorgd door VoorKeur, vinden plaats op 14 en 28 augustus. 

Een afspraak maken kan direct online via www.voor-keur.nl. Belangrijk is om zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten te houden en 6 maanden voor deze datum te starten. Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Zodra u van het CBR uw keuringsverslagen ontvangen heeft, kunt u de afspraak maken. Op locatie maakt de arts gebruik van het digitale platform Zorgdomein, waardoor uw formulier direct naar het CBR wordt verzonden.

De kosten voor automobilisten (75+) bedragen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Heeft u een COVID-19 (reis) verklaring nodig, of wilt u weten of u antistoffen heeft? Ook dit kan getest worden. Dit kost € 30 in combinatie met keuring, los € 45,00. COVID-19 verklaring € 25,00. Meer interesse of info? Mail naar info@voor-keur.nl.

Meer berichten