[DorpsDeal van de week] Doe mee voor maar €12,50 met de Campfire Classics Pubquiz bij Noordkade Uitjes | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: Noordkade Uitjes
DorpsDeal van de week

Doe mee voor maar €12,50 met de Campfire Classics Pubquiz bij Noordkade Uitjes

  •   keer gelezen

Noordkade Uitjes organiseert voor alle liefhebbers van spelletjes een gezellige pubquiz, genaamd Campfire Classics Pubquiz.
Wat krijg je als je een leuke pubquiz combineert met een gitarist en een zanger, een ondergaande zon, cocktails op het strand en een kampvuur? Natuurlijk, Campfire Classics Pubquiz! Je betaalt nu maar €20,- €12,50 p.p. (38% korting). Let op: de vouchers kunnen gebruikt worden op 6 augustus of op 20 augustus!

Op het strand van De Noordkade combineren we diverse drankjes, met een gitarist en een zanger die tussen de rondes door iedereen van muziek voorziet. Combineer dat met de ondergaande zon en je waant je op het strand van Copacabana in Brazilië. Hoezo geen vakantiegevoel?

In groepjes van maximaal 4 personen ga jij de strijd aan met andere teams en kan je per ronde lekkere prijzen winnen zoals bitterballen, kaasplankje of chips. De winnaar van onze petje op petje af wint een heerlijk flesje wijn!
Dat is niet alles want tussen de rondes door zijn er optredens rondom het kampvuur voor extra gezelligheid. Er mag meegezongen worden!

Het spel start om 20.00 uur en duurt ongeveer 120 minuten, graag uiterlijk 19.45 uur jouw pubquiz kaarten ophalen bij Noordkade Uitjes.
Voor meer informatie: https://www.noordkade-uitjes.nl/campfire-classics/

2 donderdagen, 2 keer de mogelijkheid om deel te nemen aan deze pubquiz waarbij de sfeer, de locatie en gezelligheid nog belangrijker zijn dan de pubquiz zelf. Wil jij meedoen? Koop dan snel je voucher op https://www.dorpsdeals.nl/product/campfire-classics-pubquiz/ en ga de uitdaging aan! 

Noordkade Uitjes
Verlengde Noordkade 4a
5462 EH Veghel
Telefoon: 0413 – 78 2255
E-mail: info@noordkade-uitjes.nl
Website: www.noordkade-uitjes.nl
Facebook: @noordkadeuitjes

Openingstijden
Maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 23.30 uur.

 

Meer berichten