Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
De Geest is een Belgische band die Nederlandstalige pop en kleinkunst maakt.
De Geest is een Belgische band die Nederlandstalige pop en kleinkunst maakt. (Foto: )

Een Afzakkereisje met De Geest naar België

  •   keer gelezen

VEGHEL | Deze zomer komen de vakantiebestemmingen jouw kant op tijdens de Afzakkereisjes Zomeravonden. Tot eind augustus staat er iedere donderdagavond een andere vakantiebestemming centraal in Cultuurcafé de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Donderdag 6 augustus is dat België.

De Afzakkereisjes worden altijd ingevuld met een welkomstdrankje, bijpassende hapjes, drankjes en niet te vergeten live muziek. Deze keer met formatie De Geest (B). Vanaf 20.30 uur tot 01.00 uur. De entree is gratis.

Ga je dit jaar niet op vakantie? Of kan je er gewoonweg geen genoeg van krijgen? Naast het bomvolle programma van de Afzakkerij zijn er voor het tweede jaar op rij ook de Afzakkereisjes Zomeravonden gepland. De Afzakkerij haalt tijdens de dorstige zomeravonden de vakantie naar het café met door de vakantieweken heen andere bestemmingen. Live muziek is er van de populaire Vlaamse band De Geest.

Pop en kleinkunst
De Geest is een Belgische band die Nederlandstalige pop en kleinkunst maakt. Frontman van de band is zanger en tekstschrijver Geert Vanloffelt. De Geest, afkomstig uit Belgisch Limburg, werd opgericht in 2013. Na het tekenen van een platencontract bij CNR Mostiko volgde in 2015 een doorbraak. Dit gebeurde met de single Maan, die vier weken in de Ultratop 50 stond en een nummer 1-hit werd in de Vlaamse Top 50. Met dit nummer verkreeg de Geest drie nominaties bij de Radio 2 Zomerhit. Hierna bleef de band succesvol met verschillende radiohits, waaronder Schemerlicht, Wereld, Kwamzagoverwon en Nacht.

Meer berichten