Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Killed by Martians zag het levenslicht op 17 november 2016.
Killed by Martians zag het levenslicht op 17 november 2016. (Foto: )

Jonge garagerockband Killed by Martians treedt op in Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondag 9 augustus weer livemuziek te beluisteren. Het is dan de beurt aan Killed by Martians. Het luisterconcert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur.

Killed by Martians is een jonge garagerockband uit de parel van de Meierij. Snelle gitaarriffs, strakke baspartijen en een stompende drum vormen de basis van het geheel eigen geluid van dit trio. De inspiratie komt uit bands zoals Queens of the Stone Age en Triggerfinger. De nummers die ze spelen zullen vooral eigen werk zijn met een paar covers van nummers als Rockin' in the free world en All Along the Watchtower.

Killed by Martians startte om precies te zijn op 17 november 2016. Nadat de coverband waarin gitarist/zanger Bram Kanters en bassist Koen van Zutven speelden ermee stopte, wilde Koen een doorstart maken met een nieuwe band, maar dan met eigen werk. Samen met drummer Jules ‘Smetsers’ Kaandorp bezochten ze de live shows van John Coffey en de Red Hot Chili Peppers. Daarna vonden ze het tijd om maar eens een keer met z'n drieën te gaan jammen. Vanaf toen is het balletje verder gaan rollen tot waar ze nu staan. Het eigen werk is vooral ‘snel en hard’ met heel veel energie, dus je bent gewaarschuwd.

Het luisterconcert (uitsluitend zitplaatsen) begint om 15.00 uur, de zaal gaat open om 12.00 uur. De toegang tot het optreden is gratis, maar het aantal bezoekers is beperkt tot 100 personen. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats. Kom dus op tijd want vol is vol.

Meer berichten