Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Jopie Ottervangere geeft lezing over kruiden

  •   keer gelezen

Jopie Ottervangere

HEESWIJK-DINTHER | Jopie Ottervangere geeft op zaterdag 15 augustus bij Boekhandel Berne in Heeswijk-Dinther een lezing over kruiden. Jopie werkt al 25 jaar met kruiden en iedereen kan op 15 augustus van 15.00 uur tot 16.30 uur een luisteren naar haar verhaal. Er is ook ruimte om vragen te stellen en om producten te zien en te voelen. 

In de lezing vertelt Jopie onder andere over de kruiden en de tuinen die ze heeft gehad in Noord-Brabant en in Limburg. Maar ook over de werking, de producten die ze heeft gemaakt en wat je zelf met kruiden kunt doen. Het gaat over thee, keelpijn, hoesten, droge huid, eczeem, kalmerende olie en insectenbeten, maar ook over kruiden oogsten, drogen en verwerken op olie en azijn. "De natuur, altijd op zoek naar evenwicht, reageert op de mensen die erin leven. Kruiden, planten, bloesems, etherische oliën en andere grondstoffen die de natuur ons levert, verwerk ik in diverse producten die zowel de gezondheid als het welbevinden van mens en lichaam ondersteunt en bevordert", aldus Jopie.

Corona
In verband met de maatregelen rond Corona kunnen maximaal tien mensen deelnemen aan de lezing. De lezing start zaterdag 15 augustus om 15.00 uur en is gratis. Reserveren is verplicht en kan door een mail te sturen naar: activiteiten@bernemedia.com.

Meer berichten