Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Roel Kouwenberg is sinds deze zomer alleen eigenaar van Noordkade Uitjes.
Roel Kouwenberg is sinds deze zomer alleen eigenaar van Noordkade Uitjes. (Foto: )

Nieuwe ontwikkelingen en initiatieven bij Noordkade Uitjes

  •   keer gelezen

VEGHEL | Nederlanders gaan in tijden van Corona minder op vakantie. Dat wil niet zeggen dat ze er minder op uit trekken. Roel Kouwenberg van Noordkade Uitjes in Veghel heeft een breed assortiment aan activiteiten die men Coronaproof kan doen.

Roel is sinds kort alleen eigenaar van Noordkade Uitjes. Zijn twee compagnons zijn in goed overleg uit het bedrijf gestapt. Voor Roel is het dus al een speciale zomer. Onlangs heeft hij een viertal activiteiten toegevoegd aan de 20 uitjes die via Noordkade Uitjes geboekt kunnen worden. “Een bierfietsroute, een boottocht met de Waterproeverij, La Casa de Dinero (een mini-escape game gebaseerd op de gelijknamige Netflix serie) en Virtual Reality spelletjes waarbij ook echt rondgelopen kan worden”, vertelt Roel.

Sportsbar  
Het is voor Roel een drukke zomer. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om mee te participeren in allerlei initiatieven. Zo doet hij mee aan de Sportsbar in de NPF-toren en organiseert hij bingo’s en pubquizjes op de Zomerkade. Roel: “De Sportsbar is nieuw en dat hebben we in vrij korte tijd voor elkaar gebokst. Op de Zomerkade organiseren we iedere donderdag of een bingo of een Campfire Classics Pubquiz. Je kan je via de site inschrijven, dan weet je zeker dat je mee kan doen. Op de bonnefooi komen, kan ook. We proberen altijd plek te maken.”

Gezelligheid  
Voor Roel zijn het leuke projecten voor erbij. “Het zorgt voor gezelligheid en het zijn activiteiten die in Coronatijd toch te realiseren zijn. Onze Escape Room en het Bijlengooien zijn gewoon open. Daar krijgen we ook steeds meer aanvragen voor.”

Niets is wat het Lijkt
Op zaterdag 22 augustus is er weer een editie van Niets is wat het Lijkt. “Er worden dan allerlei spelletjes uitgezet op de Noordkade. Denk aan legpuzzels, hersenbrekers en een Efteling-spel. Inschrijven kan op onze site”, legt Roel uit.

Kijk voor het aanbod op www.noordkade-uitjes.nl.

Meer berichten