Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: Jos Kaldenhoven

Familiemusical Het Grote Piratenavontuur te zien in Veghel

  •   keer gelezen

VEGHEL | 'Het Grote Piratenavontuur' is tijdens de Phoenix Cultuur Zomertour op zondag 16 augustus te zien. Deze heerlijke avonturenmusical heeft al met veel succes een tour door Nederland gemaakt en zal nu aanmeren in de Koekbouw op de Noordkade in Veghel.

De makers van Toms Magische Speelgoedwinkel en Robin Hood en het verdwenen goud zijn terug met Het Grote Piratenavontuur. Een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.

Duik met matroos Jules in een spannend avontuur dat je piratenhart sneller zal laten kloppen. Als Jules’ zusje wordt ontvoerd door de gemene piraat Pirossa, moet hij alles op alles zetten op haar te redden. In zijn queeste ontmoet hij de mooie Elize. Terwijl de liefde in de lucht hangt belanden ze van de ene hachelijke situatie in de andere. Zal Jules zijn zusje vinden en wat heeft de schat der zeven zeeën met haar verdwijning te maken?

Humor, romantiek en avontuur zijn de hoofdingrediënten van deze musical voor de hele familie. Kom verkleed naar het theater en zing luidkeels mee met Het Grote Piratenlied.

Cadeautje
Tickets dienen vooraf gekocht te worden om de veiligheid te kunnen garanderen en uiteraard teleurstellingen te voorkomen. Dit kan via www.blauwekei.nl of www.il-entertainment.nl. De ticketprijs is 6.50 euro per persoon.
Alle kinderen gaan naar huis met een klein cadeautje.

Meer berichten