Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Otto maakt deze Duitse avond compleet met zijn muziek en sfeer.
Otto maakt deze Duitse avond compleet met zijn muziek en sfeer.
+ VIDEO

Afzakkereisje met Otto Orgel naar Duitsland

  •   keer gelezen

VEGHEL | In cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel kunnen bezoekers op donderdag 13 augustus tussen 20.30 uur en 01.00 uur op reis. Geniet van live muziek, een gratis welkomstdrankje, snack van het huis op het gezellige strand voor de deur op de Veghelse Noordkade. Land van bestemming is deze keer Duitsland. Met een muzikale bijdrage van Otto Orgel. De toegang is gratis.

Ga jij deze zomer niet op vakantie? Of kan je er juist geen genoeg van krijgen? Cultuurcafé de Afzakkerij biedt dit jaar opnieuw de Afzakkereisjes zomeravonden aan, met deze keer een eigen strand. De Afzakkerij haalt tijdens de dorstige zomeravonden de vakantie naar het café met door de vakantieweken heen andere bestemmingen. Dit wordt compleet in stijl verzorgd met bijpassende hapjes en drankjes. Met altijd een welkomstdrankje en snack van het huis.


Otto Orgel
Om de reis compleet te maken kan live muziek natuurlijk niet ontbreken en voor deze Duitse avond is een speciale artiest vastgelegd. De muziek wordt deze week verzorgd door Otto Orgel. Hij was eerder te zien bij Lowlands en Paaspop. Otto maakt deze Duitse avond compleet met zijn muziek en sfeer.

Corona
Bezoekers moeten zich melden voor reservering en voor een gezondheidscheck alsmede registratie van persoonsgegevens voor contactonderzoek. Dit alles in verband met de nieuwe Coronamaatregelen.

Meer berichten