De Coop wordt uitgebreid met een DA, deze dames komen in deze drogisterij te staan.
De Coop wordt uitgebreid met een DA, deze dames komen in deze drogisterij te staan.

Coop vernieuwd én uitgebreid met shop-in-shop

Zakelijk 1.554 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Coop Heeswijk-Dinther aan Plein 1969 opende dinsdag om 8:00 uur gehele vernieuwd de deuren. Heeswijk-Dinther heeft er een parel bij: een winkel met moderne services, zoals een PostNL pakketpunt, uitgebreide bloemenafdeling, slijterij en verkooppunt voor Nederlandse loterijen. Extra speciaal? In de nieuwe Coop-winkel is een shop-in-shop concept toegevoegd. Als klant winkel je nu gemakkelijk en direct onder hetzelfde dak bij DA.

Hoewel Coop Heeswijk-Dinther absoluut nog geen verouderde winkel was, voldoet de vernieuwde winkel aan de nieuwste formule-elementen. Supermarktmanager Rogier van der Pluijm vertelt: “De gehele versafdeling is vernieuwd. Zo is er op de groenten- en fruitafdeling een uitgebreid dagvers aanbod en hebben we een compleet nieuwe broodafdeling. Ook ons biologisch assortiment is flink uitgebreid. En we voeren diverse Lekker Brabant-producten.” De winkel wordt niet groter, wél functioneler. “We leveren ruimte in aan de shop-in-shop van DA, maar de klantervaring wordt daardoor alleen maar beter.”

Shop-in-shop: DA
De samenwerking tussen Coop en DA bestaat al langer: inmiddels maakt DA deel uit van vier Coop-winkels. Coop Heeswijk-Dinther mag zich als vijfde aan dat lijstje toevoegen. Wendy de Kort, drogist bij DA, is vanaf het begin bij de ontwikkelingen rondom Coop Heeswijk-Dinther betrokken. “In een vroeg stadium voor de verbouwing gingen we met elkaar in gesprek over het project en de mogelijkheden”, vertelt Wendy. “Wij zitten het liefst op plekken waar veel bedrijvigheid is. Vaak combineren mensen hun supermarktboodschappen en drogisterijboodschappen.”

Enorme boost
Samen met het vertrouwde team zet Rogier zich in om ervoor te zorgen dat klanten de komende tijd volgens de veiligheidsmaatregelen van het RIVM boodschappen kunnen blijven doen. Het team is enthousiast. “De hele supermarktbranche heeft als gevolg van de actualiteit een hoop uitdagingen meegemaakt, maar ook een boost gekregen. Dat geeft veel energie”, legt Rogier uit. “We proberen die stijgende lijn vast te houden voor onze klanten, met meer assortiment, beter passend bij de trends.”
Een grootse opening is er door Corona niet, maar de winkel start wel met enkele aantrekkelijke openingsacties van Coop en DA in de eerste vier weken.

Lees het complete artikel woensdag in Stadskrant Veghel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant