Afbeelding

Raad gaat na maanden weer fysiek vergaderen

Algemeen 401 keer gelezen

VEGHEL | De gemeenteraad van Meierijstad gaat vanaf 2 september weer fysiek vergaderen in het bestuurscentrum.

Na de uitbraak van het coronavirus vergaderde de raad alleen nog maar digitaal. Alhoewel op deze manier alle noodzakelijke besluiten zijn genomen, heeft in elkaars aanwezigheid vergaderen toch de voorkeur van de raad. Natuurlijk worden de bijeenkomsten aangepast aan alle maatregelen die noodzakelijk zijn binnen de anderhalvemetersamenleving.
Bij een raadsvergadering is geen ruimte voor publiek om deze bij te wonen. Belangstellenden kunnen de vergadering, zoals gebruikelijk, via delivestream (www.meierijstad.nl/videoregistraties) volgen.
Een commissievergadering en beeldvormende avond is wel bij te wonen door een beperkt aantal belangstellenden.Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen is aanmelding vooraf vereist. Aanmelding is mogelijk dooreen mail te sturen aan de griffie (griffie@meierijstad.nl). Dit kan tot uiterlijk 12.00 uur op de dag voorafgaand aan de bijeenkomst. Op basis van de aanmeldingen worden de zitplaatsen verdeeld. Aanmelding is dus geen garantie dat u de bijeenkomst kunt bijwonen. De eerste fysieke bijeenkomst in het bestuurscentrum is vanavond. Dan staat eenbeeldvormende avond gepland. Op donderdag 3 september en dinsdag 8 september zijn er ook beeldvormende avonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant