Een gedeelte van de nieuwe zaal in de servicebioscoop in Veghel.
Een gedeelte van de nieuwe zaal in de servicebioscoop in Veghel.

Grootste servicebioscoopzaal van Nederland geopend

Zakelijk 1.719 keer gelezen

VEGHEL | Met een vrolijk ochtendprogramma voor de kids, compleet met gratis film, Disneyfiguren en popcorn en de spannende film ‘Tenet’ voor volwassenen in de avond, opende Servicebioscoop Industry zaterdag 29 augustus de deuren van haar splinternieuwe grote zaal. 

Het is voor de Veghelse bioscoop de vijfde zaal op het Noordkade complex. De zaal biedt plaats aan 250 bezoekers. Daarmee is het de grootste servicebioscoopzaal van Nederland. Vanwege de coronamaatregelen zullen dat voorlopig nog wat minder zijn, maar zij kunnen genieten van veel comfort en bijzonder goed beeld en geluid in deze grote zaal.
Afgelopen maanden is er heel hard gewerkt aan deze vijfde bioscoopzaal. Er is een aantal dagen proefgedraaid waarbij veel enthousiaste reacties zijn ontvangen. De nieuwe zaal biedt bezoekers evenals de overige Industriezalen de mogelijkheid om tijdens de filmvoorstelling een drankje en snacks te bestellen. In de nieuwe zaal zijn de nieuwste tecnieken op het gebied van beeld, geluid en luchtbeheersing toegepast. Naast filmvertoning is de nieuwe zaal ook zeer geschikt voor (zakelijke) bijeenkomsten zoals presentaties en seminars.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant