Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
4-, 5- en 6-jarigen kunnen weer kennismaken met volleybal tijdens de Volleybalspeeltuin. (foto: Theo de Vrede)
4-, 5- en 6-jarigen kunnen weer kennismaken met volleybal tijdens de Volleybalspeeltuin. (foto: Theo de Vrede)

Volleybalvereniging SKUNK: kennis maken met Volleybal

  •   241 keer gelezen

VEGHEL | Volleybalvereniging Skunk uit Veghel gaat zaterdag 19 september weer van start met de Volleybalspeeltuin. De Volleybalspeeltuin is bedoeld voor jonge kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. 

Eén keer per maand verzorgen ervaren trainers tijdens de Volleybalspeeltuin een training vol spelletjes met en zonder bal speciaal voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar. Tijdens de les zullen de kinderen rennen, klimmen, klauteren, balanceren en nog veel meer. Op deze manier maken de kinderen kennis met de basisvaardigheden van volleybal. Het voornaamste doel van de Volleybalspeeltuin is het plezier in bewegen en het ontwikkelen van de motoriek. Deelname is geheel vrijblijvend, vooraf aanmelden is niet nodig.

De kosten voor de Volleybalspeeltuin bedragen 2,50 euro per les. De Volleybalspeeltuin is iedere maand in Sporthal ’t Ven, Moerven 320, Veghel, van 13.00 tot 14.00 uur.

Loop een keertje binnen en doe mee. Voor vragen over de Volleybalspeeltuin kan contact worden opgenomen via volleybalspeeltuin@vvskunk.nl. De precieze data van de Volleybalspeeltuin zijn te vinden op www.vvskunk.nl.

Meer berichten