Het schoolrestaurant ontvangt weer gasten.
Het schoolrestaurant ontvangt weer gasten.

Schoolrestaurant Fioretti College in Veghel is weer geopend

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het schoolrestaurant van het Fioretti College is weer geopend. Laat u voor een leuke prijs in een mooie ambiance culinair verwennen door onze enthousiaste leerlingen. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.

Natuurlijk wordt aan de RIVM-maatregelen gehouden. Er worden minder bezoekers ontvangen dan normaal en de anderhalve meter afstand en hygiënemaatregelen worden gehouden. Als bezoeker komt u tijdelijk via de nooduitgang van het restaurant binnen en zo vermijdt u de drukte bij de receptie. Kom dus met een gerust hart een hapje eten.

Openingstijden
Het restaurant is geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tussen 12.00 en 13.30 uur voor een uitgebreid driegangenmenu. Vanaf 12 oktober is dat ook op woensdagmiddag het geval. Op donderdag kunt u tussen 12.00 en 12.30 uur of tussen 12.55 en 13.25 uur ook terecht voor de kleine kaart (hoofdschotel) of een speciaal fietsarrangement. Tijdens schoolvakanties en projectweken is het restaurant gesloten.

Reserveren
Het schoolrestaurant is gevestigd in het schoolgebouw aan de Muntelaar 4 te Veghel. Telefonisch reserveren kan dagelijks tussen 10.30 en 12.00 uur via nummer 0413-340575. Meer informatie, de exacte openingstijden, de menu’s en de tarieven vindt u op www.fioretticollege.nl/schoolrestaurant.

Meer berichten