Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Het Pieter BrueghelHuis in Veghel.
Het Pieter BrueghelHuis in Veghel. (Foto: Ad van de Graaf)

Open zondag in het PieterBrueghelHuis

  •   197 keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis aan Middegaal 25 in Veghel is weer dagelijks open en start zondag 13 september met een open zondagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. In huiselijke sfeer is er ruimte voor koffie, thee en een drankje onder het genot van live muziek.

Vanaf 13.30 uur kunt u binnenlopen en staat er koffie en thee klaar. Het duo Jo Deckers (accordeon) en Ad van Doorn (zang) zorgen voor vrolijke muziek. Er is ruimte voor ontmoeting, een gesprek of een spelletje. We willen iedereen die juist in het weekend alleen is of iets samen met familie wil ondernemen van harte uitnodigen. We zijn er voor jong en oud.
De inloop is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Open in coronatijd
Het PieterBrueghelHuis is open, maar heeft wel de nodige maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo wordt gewerkt met desinfecteermiddel voor de handen; is er ruimte om handen regelmatig te wassen; zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen en wordt er gezorgd voor voldoende afstand tussen de aanwezigen. Gelukkig beschikt het PieterBrueghelHuis over een zeer ruime huiskamer en is de ventilatie optimaal.
Bent u vrij van corona gerelateerde klachten dan bent u van harte welkom. Er is ruimte voor 30 personen.

Aanmelden mag
U kunt zich aanmelden door te bellen naar het PieterBrueghelHuis op 0413- 395280 (tussen 10.00 en 12.00 uur) of door een mail te sturen naar info@pieterbrueghelhuis.nl met naam en aantal personen.

Meer berichten