Marcel en Thea Kemps.
Marcel en Thea Kemps.

Marcel en Thea Kemps vieren hun gouden huwelijk

  •   keer gelezen

VEGHEL | Marcel en Thea Kemps zijn op 15 september 50 jaar getrouwd. Ze hebben 7 jaar verkering gehad voordat ze trouwde. Ze zijn ouders van 4 kinderen en 8 kleinkinderen.

Het koppel heeft veel lief en leed met elkaar gedeeld en zijn dan ook zeker een groot voorbeeld dat de liefde het overwint wanneer er tegenslag is. In 2016 kreeg Marcel een onderbeenamputatie en drie herseninfarcten. Daardoor kan hij niet goed meer praten en heeft hij uitval aan zijn arm en been. Sindsdien woont hij in woonzorgcentrum De Watersteeg, maar Thea houdt zoveel van hem dat ze hem al vier jaar lang zeven dagen in de week twee keer per dag bezoekt. Als dat geen liefde is...

Marcel en Thea hebben vele mooie jaren met elkaar gedeeld en vooral de fijne vakanties aan zee zijn een prachtige herinnering.

Marcel en Thea hebben vroeger samen een bloemenzaak in Veghel gehad. Vervolgens is Marcel gaan werken bij de DMV. Thea zorgde voor de kinderen. Ook zij heeft later gewerkt bij de DMV.

Het zijn twee schatten van mensen die altijd voor iedereen klaar staan en waar de deur altijd open staat. We hopen dat ze nog vele jaren van elkaar kunnen genieten. Al is dit nu op een andere manier, je ziet nog steeds hoe gek ze zijn op elkaar.

Meer berichten