Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Almost Cocker live in De Afzakkerij
Almost Cocker live in De Afzakkerij

Eerbetoon aan muzikale legende in De Afzakkerij

  •   keer gelezen

VEGHEL | In Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is er op zondagmiddag 20 september een muzikaal eerbetoon te beluisteren aan een muzikale legende die ons inmiddels is ontvallen. Almost Cocker brengt een eerbetoon Joe Cocker. 

Cocker verwierf eeuwige roem met zijn onvergetelijke optreden tijdens het Woodstock festival in 1969 en is actief én succesvol gebleven tot zijn dood in 2014. Wie kent nou niet zijn With a little help from my friends, You’re so beautiful en Unchain my heart. Het aantal zitplaatsen is vanwege de Coronamaatregelen beperkt tot 100 personen, dus kom op tijd want vol is vol. Reserveren en gezondheidscheck aan de deur. De toegang is gratis.

Held
Almost Cocker brengt een muzikaal eerbetoon aan hun held. Een doorsnee uit het rijke repertoire van zijn hele carrière wordt aan het publiek voorgeschoteld. Rauw, met passie en zonder compromis. Bekende en minder bekende hoogtepunten komen voorbij, van ingetogen ballads tot knallende rockers. Je wordt meegesleept en het enthousiasme spat van het podium. Er gebeurt veel op de bühne, je komt ogen en oren te kort.


Almost Cocker bestaat Hans Verhoeckx (drums), JW de Kort (bas), Huub van Schooneveld (gitaar), Ferdy de Jonge (toetsen), Filip Broeders (altsax, baritonsax), Bob van Etten (trompet), Hann van Bedaf (tenorsax), Nathalie Elshout (vocals), Anja Rossingh (vocals) en Dré van den Bosch (vocals).

Meer berichten