Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Tine van der Doelen is het gezicht van Bloemenzaak Trendsetters.
Tine van der Doelen is het gezicht van Bloemenzaak Trendsetters. (Foto: )

'We hebben een uitgebreid en bijzonder assortiment'

  •   keer gelezen

VEGHEL | Bloemenzaak Trendsetters in de Proeffabriek op de Noordkade in Veghel wil haar bezoekers inspireren en verrassen met haar bloemsierkunst. Tine van der Doelen is het gezicht van de winkel. “We hebben een uitgebreid en bijzonder assortiment”, laat ze weten.

Iedere maand worden er verschillende workshops gehouden bij de bloemenspeciaalzaak in de Proeffabriek. Ook is het mogelijk om een eigen inspirerende workshop op maat te organiseren. “Er zijn allerlei thema’s te bedenken. Bijvoorbeeld een Wedding Workshop waarbij de deelnemers een bruidsboeket maken”, vertelt Tine. Op de Noordkade kan dat allemaal Coronaproof. Tine vervolgt: “We hebben lekker veel ruimte en kunnen alles ruim opzetten. Bovendien kun je na een workshop terecht bij andere Proeffabriek-ondernemers voor een hapje, drankje of evenement.”

Droogbloemen
Klanten kunnen bij Bloemenzaak Trendsetters Styling terecht voor een bosje bloemen, grote boeketten, droogbloemen en accessoires zoals potten en vazen. Tine: “Je kan boeketten kopen die al klaar zijn of zelf iets laten samenstellen. We hebben in de winkel verder producten van de merken PTMD, DutZ en Fidrio. In alle prijsklassen is er wel iets te vinden.”

Eindresultaat
In de Proeffabriek zijn de stylisten van de bloemenspeciaalzaak vaak hard aan het werk. Tine legt uit waarom: “Wij arrangeren op de Noordkade vanuit de winkel al het bloemwerk voor de evenementen waar Trendsetters het interieur voor mag verzorgen. Deze evenementen vinden plaats op verschillende bekende locaties binnen Nederland.”

Kerstperiode
De komende tijd focussen ze zich bij Bloemenzaak Trendsetters op de najaarsproducten. Uiteraard wordt er tijdens de kerstperiode flink uitgepakt. “Graag verrassen we u deze mooie periode met onze producten”, besluit Tine.

Meer berichten