Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto: Jimmy Israel
+WINACTIE

The Groove Factory hoopt nu echt van start te gaan

  •   keer gelezen

VEGHEL | In de Podiumzaal op de Noordkade in Veghel start op donderdag 24 september om 21.00 uur de eerste van een nieuwe serie van maandelijkse concerten van The Groove Factory. Deze avond met een optreden van The Streetbeat Empire. 

Met de sound van The Streetbeat Empire worden bezoekers tussen de vier windstreken heen en weer geslingerd. Met hun drums, sousafoon, gitaar, percussie, melodica, saxofoon en voodoo-zang creëerden ze hun aanstekelijke keizerlijke brouwsel in de werfkelders van Utrecht. Verwacht feestelijke muziek van de straat, gemixt met jaren '30 swing, hete jazz, reggae, hiphop en meer.

Het dit voorjaar gestarte muzikale initiatief The Groove Factory op de Noordkade kende als gevolg van de Corona-uitbraak geen optredens. Echter dit najaar is het bieden van een podium voor aangename Jazz in de breedste zin weer het uitgangspunt voor een maandelijks concert op donderdagavond. Onder de titel The Groove Factory, Jazz and beyond presenteren ze op de Noordkade een nieuwe serie, met drie aantrekkelijke muziekavonden in de Podiumzaal. Op donderdag 22 oktober is er een optreden van fusionband The Pact met Tollak Ollestad (VS) en op donderdag 19 november komen Hammondliefhebbers aan hun trekken met SPARK. Voorafgaande aan elk concert vindt een korte inleiding plaats. De toegangsprijs is 15 euro (excl. servicekosten, incl. één consumptie). E-tickets zijn te bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/GFJAB..

Samen met de organisatie op de Noordkade mogen we 3x2 gratis kaartjes weggeven. Stuur een mailtje naar redactie@stadskrantveghel.nl of reageer hieronder in de comments op Facebook waarom jij de kaartjes wil winnen.
Maandag worden de winnaars bekend gemaakt!

Meer berichten