De hartenwens van Linda en Dennis uit Erp gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Metakids bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij.
De hartenwens van Linda en Dennis uit Erp gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Metakids bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. (Foto: )

VriendenLoterij vervult hartenwens Linda en Dennis uit Erp

  •   keer gelezen

ERP | Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Linda en Dennis van den Boogaart uit Erp. Om Linda en Dennis een hart onder de riem te steken deed Metakids voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: zodra het weer kan, mogen Linda en Dennis met hun dochtertje Roos op reis naar Schotland.

Directeur Pieter Brinkhorst van Metakids: "Linda nam begin vorig jaar contact op met Metakids omdat zij graag in actie wilde komen. Linda en haar man Dennis hadden net te horen gekregen dat hun zoontje Loek een ernstige metabole ziekte had. Linda zamelde het afgelopen jaar ruim 13.000 euro in voor onderzoek. Eind juli 2019 is Loek overleden en het verdriet is groot. Het was altijd een grote wens voor Linda en Dennis om samen met Loek naar Schotland af te reizen. Helaas heeft dit nooit kunnen plaatsvinden. Daarom willen we Linda en Dennis een hart onder de riem steken en deze reis alsnog via de VriendenLoterij aan hen aanbieden. Daarmee willen we ze natuurlijk ook bedanken voor hun enorme inzet voor Metakids het afgelopen jaar."
Linda en Dennis reageerden blij verrast: "Super bedankt! Zo bijzonder dat we deze reis alsnog mogen maken, met Loek in ons hart."

Meer berichten