Wim Roefs is professioneel fotograaf en is zeer ervaren in zijn vakgebied
Wim Roefs is professioneel fotograaf en is zeer ervaren in zijn vakgebied (Foto: )

Introductieavond FotoFabriek met Wim Roefs

  •   keer gelezen

VEGHEL | Als fotograaf grote stappen maken in jouw ontwikkeling en niveau. Dat is het doel van de special ‘FotoFabriek’, die wordt verzorgd door professioneel ‘mensen fotograaf’ Wim Roefs. Op woensdagavond 30 september vertelt Wim er meer over tijdens de introductieavond, van 19.30 tot 20.30 uur, bij Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel.

Vanaf woensdag 4 november start Wim met de special ‘FotoFabriek’ bij Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel. In vijf avonden, verspreid over het cursusseizoen, worden deelnemers individueel begeleid. Aan de hand van werksessies krijgen zij coaching in alles wat te maken heeft met belichting, techniek, opdrachten uitvoeren en actieve fotografie. Met behulp van opdrachten, besprekingen en presentaties vormt de special een proces van maken, leren, verdiepen en verbeteren. Wim ‘stuurt strak’ op het gemaakte werk, zodat er grote stappen gemaakt worden in de ontwikkeling en het niveau van de deelnemende fotografen. De nadruk ligt vooral op ‘mensen fotografie’, waar Wims specialisme ligt. De mens en zijn omgeving, reportage en portretten passeren de revue. Als afsluiting van de special wordt het fotowerk online geëxposeerd, om een grote groep belangstellenden het werk en de resultaten te kunnen tonen.

Over Wim Roefs
Wim is professioneel fotograaf (vrij en in opdracht) en is zeer ervaren in zijn vakgebied. Wim krijgt als professionele fotograaf veel uiteenlopende opdrachten, waarbij het fotograferen van mensen centraal staat. Hij noemt zichzelf dan ook 'mensen fotograaf'. ''Uiteindelijk draait het niet om de techniek in de uiteindelijke foto, het draait erom of de foto bij de kijker blijft hangen. De impact, de kracht van het beeld. Dat opnamen, techniek, gebruik van licht en visie hierbij een grote rol spelen is wel duidelijk", vertelt Wim. Meer info over de fotograaf is te vinden op: www.fotografiewimroefs.nl.

Introductieavond
Tijdens de introductieavond legt Wim uit wat de nieuwe special ‘FotoFabriek’ inhoudt. Aan het eind van de avond is er een gelegenheid om hem vragen te stellen en kan er tevens worden ingeschreven voor de special. De introductieavond is kosteloos en vindt plaats in de fotografie- en multimediastudio op de tweede verdieping van de Cultuurfabriek op de Noordkade in Veghel. Geïnteresseerden voor deze introductieavond dienen zich uiterlijk 28 september aan te melden door een mail te sturen naar info@phoenixcultuur.nl.

Kijk voor deze special en andere fotografiecursussen op: www.phoenixcultuur.nl.

Meer berichten