Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Sinds 2005 timmert de band Various aan de weg.
Sinds 2005 timmert de band Various aan de weg. (Foto: Gebruiker Phoenix)
VIDEO

Various geeft eigen draai aan pop en rock

  •   keer gelezen

VEGHEL | In Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel staat op zondagmiddag 27 september een live optreden gepland van de band Various. De zaal is open om 12.00 uur en het concert begint om 15.00 uur. Various is een vierkoppige band uit Roosendaal die een gevarieerde en eigen draai geeft aan het pop/rock genre. 

Various heeft heel veel zin om hun nieuwe werk te laten horen en gelet op deze rare tijden weer op het podium te kunnen staan. Het aantal zitplaatsen is vanwege de Coronamaatregelen beperkt tot 100 personen, dus kom op tijd want vol is vol. Reserveren en gezondheidscheck aan de deur. De toegang is gratis.

Studio-album 
Sinds 2005 timmert de band Various aan de weg, wat heeft geresulteerd in de EP At the Office, de single en video Tell me Now en in 2018 de single Over the Seas. Met hun werk heeft Various zoal gespeeld bij Omroep Brabant, enkele landelijke evenementen, Fabriek Magnifique in Veghel en tevens in het voorprogramma gestaan van de Londense band Edit/Select en The Boney M ReVue.
Na een rustigere periode pakt Various de draad weer vol enthousiasme op en willen ze dit jaar een volwaardig studio-album opnemen.


Meer berichten