Trainer Jack Kop Jansen keerde terug bij De Korfrakkers
Trainer Jack Kop Jansen keerde terug bij De Korfrakkers Foto: Peter Kuijpers

Uitstekend begin buitencompetitie Korfrakkers, déjà vu met coach Jack Kop Jansen

Sport 300 keer gelezen

MILSBEEK - Na een periode van ongeveer zes maanden geen wedstrijden spelen mocht De Korfrakkers eindelijk weer een wedstrijd spelen. Aan de Zwarte weg in Milsbeek met herintreder coach Jack Kop Jansen werd het een ruime 9-14 winst.

De Korfrakkers opende de score geopend door een schot. Daarna volgde snel nog een kansje voor de Erpsen. Tot aan de rust ging de wedstrijd gelijk op en werd de rust aanvaard met een stand van 5-5. De Korfrakkers kwam goed de kleedkamer uit en er volgde al snel een kansje voor De Korfrakkers waardoor de Erpsen weer op voorsprong kwamen. Daarna kwam er nog een schot waarmee het gat vergroot werd naar 5-7. In het vervolg werd de voorsprong alleen maar groter. Toen er nog ongeveer 8 minuten te spelen waren was de stand 6-12. Spes verloor het grip op de wedstrijd waardoor De Korfrakkers de partij rustig konden uitspelen naar een eindstand van 9-14. Aankomende zaterdag speelt De Korfrakkers thuis tegen De Peelkorf om 18:00 uur wordt er aan de Watermolenweg begonnen.