VOW - ELI. (Foto: Arno Korsten)
VOW - ELI. (Foto: Arno Korsten)

4F: Spectaculaire wedstrijd WEC, doelpuntloos gelijkspel VOW, Boskant keurig tweede

Voetbal 1.940 keer gelezen

De supporters bij WEC - EMK zagen een aantrekkelijke wedstrijd met het winnende doelpunt van de bezoekers in de 94ste minuut. De fans van Boskant zagen hun ploeg wel winnen. Bij VOW tegen ELI vielen geen doelpunten, terwijl de kansen er wel waren.

WEC - EMK 2-3 
Spektakel op het veld van WEC. Het was tegenstander EMK dat in de eerste helft de baas op het veld was. Tegen de fysieke kracht van de Nuenenaren had WEC weinig in te brengen. EMK kwam terecht op 0-1 en nadat WEC een grote kans op de gelijkmaker miste, viel in de extra tijd van de eerste helft de 0-2. “In de tweede helft pakten we het goed op en hadden we een antwoord op hun spel”, zegt WEC-trainer Stephan Hesemans. In de 65ste minuut was het Stef Verhoeven met de 1-2 en na 80 minuten promoveerde Milan Santegoeds goed voorbereidend werk van Steef Rovers tot doelpunt. Het bleek niet voldoende voor een punt. Diep in de extra tijd sloeg EMK alsnog toe: 2-3. “Het is zuur dat je zo laat nog de wedstrijd verliest. Maar ik vond de mentaliteit van onze jonge groep echt goed. Ze leren hier veel van en na de 2-2 hadden we zelfs de mogelijkheden om de wedstrijd onze kant op te trekken.”

VOW - ELI 0-0 
De brilstand bleef op het scorebord bij VOW tegen ELI. Vooral VOW baalde van het doelpuntloze gelijkspel. “We creëerden 4 100% kansen, maar hij ging er niet in. In de tweede helft is ELI niet op onze helft geweest. Het punt werd door ze gevierd als een overwinning, dat zegt voldoende. We waren de tweede helft heer en meester; maar in de eindfase net niet scherp genoeg”, waren de veelzeggende woorden van trainer Jordy van Boxtel.


Foto: Arno Korsten

Boskant - Tivoli 2-0
Door de 2-0 winst op Tivoli bezet Boskant keurig de tweede plaats in de vierde klasse F. Rob van der Heijden (voor rust) en Rens van de Wijdeven na een uur spelen waren de doelpuntenmakers. Trainer Sander Janssen: “Een prima overwinning.  We misten wel enkele grote kansen om de score eerder uit te bouwen en waren soms te slordig in de eindfase.”

Avesteyn - Mariahout afgelast
De wedstrijd tussen Avesteyn en Mariahout werd zondag kort voor de aftrap afgelast. De fysio van Mariahout had een aantal spelers van de club behandeld en werd zondag om 13.30 uur positief getest op het coronavirus. Na overleg met de GGD, beide clubs en de scheidsrechter is de wedstrijd afgelast. 

Vierde klasse F:
VOW - ELI 0-0
Boskant - Tivoli 2-0
WEC - EMK 2-3
Acht - DVS 3-1
Pusphaira - RKGSV 0-2
DOSL - Woenselse Boys 1-1
Avesteyn - Mariahout afgelast

1. Acht 2-6
2. Boskant 2-4
3. RKGSV 2-4
4. VOW 2-4
5. Woenselse Boys 2-4
6. ELI 2-4
7. Avesteyn 1-3
8. EMK 2-3
9. Mariahout 1-1
10. WEC 2-1
11. DOSL 2-1
12. DVS 2-0
13. Pusphaira 2-0
14. Tivoli 2-0

EMK - Boskant
Pusphaira - VOW
ELI - Acht
DVS - Avesteyn
RKGSV - DOSL
Woenselse Boys - WEC
Mariahout - Tivoli

VOW - ELI. (Foto: Arno Korsten)
VOW - ELI. (Foto: Arno Korsten)
VOW - ELI. (Foto: Arno Korsten)
VOW - ELI. (Foto: Arno Korsten)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant