DDW/SDO’99 maatje te groot voor De Korfrakkers, SCMH wint in Ooij

Sport 372 keer gelezen

HOOGE MIERDE - De derde wedstrijd van het seizoen werd vandaag gespeeld, uit tegen het altijd moeilijke DDW/SDO’99. Ondanks hun grote nederlaag van vorige week, moesten de Erpsen de vrouwen van DDW/SDO’99 zeker niet onderschatten.

De Korfrakkers merkten meteen dat het voor hen lastig was op het echte gras van de thuisclub. De score werd geopend door een kans van DDW/SDO’99. Het antwoord van De Korfrakkers volgde met een afstandsschot. Maar hierna was het DDW/SDO’99 dat de leiding nam. Dit kwam vooral door veel fouten onder de korf en daar profiteerde de thuisploeg gretig van. Na 30 minuten gespeeld te hebben stond het dan ook al 8-2 in het voordeel van de vrouwen uit Hooge Mierde.

Voorsprong
De dames van De Korfrakkers wisten dat het een moeilijke tweede helft zou worden maar ze gingen met goede instelling het veld weer op. Helaas met weinig resultaat, DDW/SDO’99 was die dag een maatje te groot voor de Erpsen. Na 10 minuten spelen stond het 10-3. De Korfrakkers had genoeg kansen, helaas werden die niet benut en zo kon DDW/SDO’99 hun voorsprong uitbreiden. Met nog een paar mooie doelpunten werd de wedstrijd afgesloten met een stand van 16-6. Een goede leer voor de volgende keer. Aanstaande zaterdag speelt De Korfrakkers thuis om 18:00 uur tegen Prinses Irene. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams.

SCMH neemt de punten mee vanuit Ooij

SCMH opende de score met een doorloopbal. Al snel scoort svo en zo wordt de stand gelijk. De stand blijft gelijk oplopen tot 4-4. Net voor rust weet de ploeg uit Mariaheide uit te lopen naar 4-6. Na de rust weet SVO als eerst te scoren. Hierna weet SCMH het spel toch naar zich toe te trekken en scoort het drie keer wat de stand op 5-9 bracht. Hierna creëerde SCMH nog veel kansen maar het wist zichzelf niet meer te belonen. Dit bracht de eindstand op 6-9. Een harde wind en een groot veld maakte het vandaag een lastige wedstrijd. Maar de punten gingen mee naar Mariaheide!